Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

GBPCAD - British Pound / Canadian Dollar

Bytte Kort: -1.427 PointsBytte Lang: -6.9311 Points
Lav: 1.53839SpÌnd MT5 flydendeHøj: 1.54577
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
15.36 (Local)
Closes in 0h 36m
Tokyo
13.36 (Local)
Closes in 1h 24m
London
05.36 (Local)
Opens in 2h 24m
New York
00.36 (Local)
Opens in 8h 54m

GBPCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 1.50Gennemsnit: 2.43
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den GBP/CAD valutakombination er meget püvirket af korrelationen af to store vigtige globale økonomier: Storbritannien og Canada. Parringen skygger bredt bevÌgelserne af GBP/USA parringen, pü grund af det tÌtte finansielle, politiske og kommercielle bünd mellem Canada og USA. Selv om den lave handelsvolumen af denne kombination gør krydsningen mere tilbøjelig til svingninger, er parret alligevel et ideelt vÌrktøj for diversificering for dem som er bekendt med GBP/USD parringen, og dog ogsü er ivrige efter at bevÌge sig udover de fire store.

For at tilføje den til din portefølje i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!