Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 1.40
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den GBP/CAD valutakombination er meget påvirket af korrelationen af to store vigtige globale økonomier: Storbritannien og Canada. Parringen skygger bredt bevægelserne af GBP/USA parringen, på grund af det tætte finansielle, politiske og kommercielle bånd mellem Canada og USA. Selv om den lave handelsvolumen af denne kombination gør krydsningen mere tilbøjelig til svingninger, er parret alligevel et ideelt værktøj for diversificering for dem som er bekendt med GBP/USD parringen, og dog også er ivrige efter at bevæge sig udover de fire store.

For at tilføje den til din portefølje i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!