Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.70Gennemsnit: 1.25
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

GBP/CHF valutakombinationen er ekstremt påvirket af korrelationen af to af Europas mest vigtige og velhavende økonomier: Storbritannien og Schweiz. Men traditionelt anset som sikre valutaer, spejler de to ofte hinandens bevægelser, på grund af deres tætte og delte bånd med Eurozonen. I den seneste tid, er værdien af den schweiziske franc blevet meget påvirket af dets interne devalueringspolitik, mens værdien af pund er skudt i vejret. Selv om dette har øget parringens volatilitet, har det også leveret nogle vidunderlige muligheder for fortjeneste.

Hvis du gerne vil tilføje GBP/CHF parringen til dit portefølje, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!