Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

GBPCHF - British Pound / Swiss Franc

Bytte Kort: -10.6556 PointsBytte Lang: 3.2405 Points
Lav: 1.11780SpÌnd MT5 flydendeHøj: 1.12569
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
14.29 (Local)
Closes in 1h 43m
Tokyo
12.29 (Local)
Closes in 2h 31m
London
04.29 (Local)
Opens in 3h 31m
New York
23.29 (Local)
Opens in 10h 1m

GBPCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 1.00Gennemsnit: 2.07
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

GBP/CHF valutakombinationen er ekstremt püvirket af korrelationen af to af Europas mest vigtige og velhavende økonomier: Storbritannien og Schweiz. Men traditionelt anset som sikre valutaer, spejler de to ofte hinandens bevÌgelser, pü grund af deres tÌtte og delte bünd med Eurozonen. I den seneste tid, er vÌrdien af den schweiziske franc blevet meget püvirket af dets interne devalueringspolitik, mens vÌrdien af pund er skudt i vejret. Selv om dette har øget parringens volatilitet, har det ogsü leveret nogle vidunderlige muligheder for fortjeneste.

Hvis du gerne vil tilføje GBP/CHF parringen til dit portefølje, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!