Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

GBPDKK - British Pound / Danish Krone

Bytte Kort: -113.9002 PointsBytte Lang: -35.5938 Points
Lav: 8.62197SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 8.65570
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
21.20 (Local)
Opens in 12h 30m
Tokyo
20.20 (Local)
Opens in 12h 40m
London
12.20 (Local)
Closes in 4h 10m
New York
07.20 (Local)
Opens in 2h 10m

GBPDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 61.60Gennemsnit: 73.75
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

PrÌstationen af GBP/DKK valutakombinationen er meget püvirket af korrelationen af to vigtige europÌiske økonomier: Storbritannien og Danmark. Parringens bevÌgelser er ofte parallelle med hinanden pü grund de tÌtte og delte økonomiske, politiske og finansielle bünd til Eurozonen. Selv om den er mere volatil og tilbøjelig til større svingninger end de store, udgør parringen en fin tilføjelse til porteføljer af handlende som leder efter middelstor risikos investeringer for at divertere deres eksisterende beholdninger.

For at investere i dag, kontakt vores FxPro team nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!