Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 63.70Gennemsnit: 72.43
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Præstationen af GBP/DKK valutakombinationen er meget påvirket af korrelationen af to vigtige europæiske økonomier: Storbritannien og Danmark. Parringens bevægelser er ofte parallelle med hinanden på grund de tætte og delte økonomiske, politiske og finansielle bånd til Eurozonen. Selv om den er mere volatil og tilbøjelig til større svingninger end de store, udgør parringen en fin tilføjelse til porteføljer af handlende som leder efter middelstor risikos investeringer for at divertere deres eksisterende beholdninger.

For at investere i dag, kontakt vores FxPro team nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!