info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine pengeCFD´er og SpÌnd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge pü grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer püdrager sig pengetab nür de handler CFD´er og SpÌnd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstür hvordan CFD´er og SpÌnd Indsatser fungerer, og om du har rüd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

GBPJPY - British Pound / Japanese Yen

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
20.24 (Local)
Opens in 61h 26m
Tokyo
19.24 (Local)
Opens in 61h 36m
London
11.24 (Local)
Closes in 5h 6m
New York
06.24 (Local)
Opens in 3h 6m

GBP JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.45$ per 10K handlet
Minimalt: 0.80Gennemsnit: 1.80
cTrader BegrĂŚns og Stop Niveau0
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 X GBPUSD Rate
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
1 Tik vĂŚrdi per 1 parti i USD1000 / USDJPY Rate
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

Handelstid (UK tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

Faste spÌnd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

GBP/JPY parringen er en høj risiko, en volatil valutakombination, ofte henvist til som ‘The Widow-Maker’ (´skaber enker´). Det er defineret af store bevægelser i pris sammenlignet med andre par. Under det økonomiske sammenbrud i 2008, rykkede parret over 7000 pips; et simpel hen uhørt fænomen.

Alt efter din individuelle handelsstil, er denne volatilitet enten højt ønsket eller meget uønsket. GBP/JPY er et optimalt valg for handlende som leder efter volatilitet og store bevÌgelser, men det bør kun handles nür beskyttende stop-tabs ordre bliver anvendt. Dette pars vÌsentlige risikoer gør det meget upassende for nybegyndere, men er dog en ideel pengemaskines instrument for dem med mere erfaring og en libertiner tilgang til risikoer.

Hvis GBP/JPY valutakombinationen passer godt i dit portefølje, kontakt FxPro i dag.

FĂĽ GBPJPY handelsideer

FĂĽ daglige handels signaler pĂĽ:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart
MÅL (KØB)Åben KontoFå GRATIS handels signaler MÅL (SÆLG)