Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 75.60Gennemsnit: 119.91
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Præstationen af GBP/NOK valutakombinationen er hovedsagelig påvirket af korrelationen mellem to betydningsfulde europæiske lande: Storbritannien og Norge. Ligesom mange europæiske valutaer, er svingningerne i værdi mellem de to ofte parallelle med hinanden. Dette på grund af nationernes tætte økonomiske, politiske og finansielle bånd til Eurozonen. Den lave handelsvolumen af parringen gør den mere tilbøjelig til volatilitet og pludselige svingninger end de fire store, men kan stadig udgøre en ideel investering for dem som leder efter en middelstor risikosparring for at afhjælpe på at divertere deres porteføljer.

Hvis du gerne vil investere i dag, kontakt vores FxPro team nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!