Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

GBPNOK - British Pound / Norwegian Krone

Bytte Kort: -123.5318 PointsBytte Lang: -102.6758 Points
Lav: 12.01270SpÌnd MT5 flydendeHøj: 12.06497
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
13.52 (Local)
Closes in 2h 20m
Tokyo
11.52 (Local)
Closes in 3h 8m
London
03.52 (Local)
Opens in 4h 8m
New York
22.52 (Local)
Opens in 10h 38m

GBPNOK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 73.90Gennemsnit: 128.82
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

PrÌstationen af GBP/NOK valutakombinationen er hovedsagelig püvirket af korrelationen mellem to betydningsfulde europÌiske lande: Storbritannien og Norge. Ligesom mange europÌiske valutaer, er svingningerne i vÌrdi mellem de to ofte parallelle med hinanden. Dette pü grund af nationernes tÌtte økonomiske, politiske og finansielle bünd til Eurozonen. Den lave handelsvolumen af parringen gør den mere tilbøjelig til volatilitet og pludselige svingninger end de fire store, men kan stadig udgøre en ideel investering for dem som leder efter en middelstor risikosparring for at afhjÌlpe pü at divertere deres porteføljer.

Hvis du gerne vil investere i dag, kontakt vores FxPro team nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!