Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

GBPNZD - British Pound / New Zealand Dollar

Bytte Kort: -1.5 PointsBytte Lang: -13.4 Points
Lav: 2.05046SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 2.06831
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
01.15 (Local)
Opens in 8h 35m
Tokyo
00.15 (Local)
Opens in 8h 45m
London
16.15 (Local)
Closes in 0h 15m
New York
11.15 (Local)
Closes in 4h 45m

GBPNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 2.70Gennemsnit: 3.14
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den GBP/NZD valutaparring er ikke ofte handlet men den har stadig en større gruppe af tilhÌnger, hovedsageligt sammensat af erfarne professionelle med en høj risikostÌrskel. PrÌstationen af kombinationen er ekstrem püvirket af korrelationen mellem to større verdensøkonomier: Storbritannien og New Zealand. Parret er kendt for sin volatilitet og uberegnelige natur med hensyn til markedsbevÌgelser, hvilket indebÌrer at den skal behandles med ekstrem forsigtighed. I hÌnderne pü erfarne investorer, tilbyder den trods alt chancen for at opnü fortjeneste af betydelighed süvel som risikoerne den indebÌrer.

Hvis du gerne vil investere i parringen, kontakt vores FxPro team nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!