Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 1.96
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den GBP/NZD valutaparring er ikke ofte handlet men den har stadig en større gruppe af tilhænger, hovedsageligt sammensat af erfarne professionelle med en høj risikostærskel. Præstationen af kombinationen er ekstrem påvirket af korrelationen mellem to større verdensøkonomier: Storbritannien og New Zealand. Parret er kendt for sin volatilitet og uberegnelige natur med hensyn til markedsbevægelser, hvilket indebærer at den skal behandles med ekstrem forsigtighed. I hænderne på erfarne investorer, tilbyder den trods alt chancen for at opnå fortjeneste af betydelighed såvel som risikoerne den indebærer.

Hvis du gerne vil investere i parringen, kontakt vores FxPro team nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!