Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 57.70Gennemsnit: 59.83
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den GBP/PLN valutakombination er meget påvirket af to større europæiske lande: Storbritannien og Polen. Svingningerne i værdi mellem de to er ofte parallelle med hinanden, på grund af den delte og tætte politiske, finansielle og kommercielle bånd mellem disse nationer og Eurozonen. Den lave handelsvolumen for denne parring gør den mere tilbøjelig for volatilitet og uforudsigelighed end de fleste handlede kombinationer, men den kan stadig være en ideel middelstor risikos investering for dem som søger efter at udvide deres porteføljer.

Hvis du gerne vil investere, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!