Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 79.28% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

Bytte Kort: 0 Bytte Lang: 0
Lav: 0SpĂŚnd {{platformType}} flydendeHigh: 0
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
00.09 (Local)
Opens in 33h 41m
Tokyo
23.09 (Local)
Opens in 33h 51m
London
15.09 (Local)
Opens in 40h 51m
New York
10.09 (Local)
Opens in 47h 21m
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 57.70Gennemsnit: 59.07
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den GBP/PLN valutakombination er meget püvirket af to større europÌiske lande: Storbritannien og Polen. Svingningerne i vÌrdi mellem de to er ofte parallelle med hinanden, pü grund af den delte og tÌtte politiske, finansielle og kommercielle bünd mellem disse nationer og Eurozonen. Den lave handelsvolumen for denne parring gør den mere tilbøjelig for volatilitet og uforudsigelighed end de fleste handlede kombinationer, men den kan stadig vÌre en ideel middelstor risikos investering for dem som søger efter at udvide deres porteføljer.

Hvis du gerne vil investere, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!