Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 113.00Gennemsnit: 172.10
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Præstationen af GBP/SEK valutaparringen er meget påvirket af korrelationen mellem to vigtige Europæiske økonomier: Storbritannien og Sverige. Takket været deres tætte politiske, økonomiske og kommercielle bånd til Eurozonen, er disse nationer påvirket af mange delte faktorer og derfor er svingningerne i værdi ofte parallelle med hinanden. Af denne grund, er parringen anset som værende relativ forudsigelig, men den er dog et ideelt valg for dem som søger at foretage deres første handelstogt udover de fire store.

Hvis du tænker at GBP/SEK parringen kunne være en perfekt tilføjelse til din portefølje, kontakt vores team i dag for at se hvordan vi kan hjælpe dig.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!