Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

GBPSEK - British Pound / Swedish Krona

Bytte Kort: -145.9391 PointsBytte Lang: -86.0839 Points
Lav: 12.30466SpÌnd MT5 flydendeHøj: 12.47255
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
03.36 (Local)
Opens in 6h 14m
Tokyo
01.36 (Local)
Opens in 7h 24m
London
17.36 (Local)
Opens in 14h 24m
New York
12.36 (Local)
Opens in 20h 54m

GBPSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 108.90Gennemsnit: 165.96
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

PrÌstationen af GBP/SEK valutaparringen er meget püvirket af korrelationen mellem to vigtige EuropÌiske økonomier: Storbritannien og Sverige. Takket vÌret deres tÌtte politiske, økonomiske og kommercielle bünd til Eurozonen, er disse nationer püvirket af mange delte faktorer og derfor er svingningerne i vÌrdi ofte parallelle med hinanden. Af denne grund, er parringen anset som vÌrende relativ forudsigelig, men den er dog et ideelt valg for dem som søger at foretage deres første handelstogt udover de fire store.

Hvis du tÌnker at GBP/SEK parringen kunne vÌre en perfekt tilføjelse til din portefølje, kontakt vores team i dag for at se hvordan vi kan hjÌlpe dig.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!