Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

GBPSGD - British Pound / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -7.1659 PointsBytte Lang: -23.6293 Points
Lav: 1.64220SpÌnd MT5 flydendeHøj: 1.64792
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
17.47 (Local)
Opens in 16h 3m
Tokyo
15.47 (Local)
Opens in 17h 13m
London
06.47 (Local)
Opens in 1h 13m
New York
01.47 (Local)
Opens in 7h 43m

GBPSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 11.50Gennemsnit: 12.21
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

PrÌstationen af GBP/SGD valutakombinationen er meget püvirket af korrelationen mellem to meget forskellige økonomier: Storbritannien og Singapore. Den finansielle status af disse to nationer er püvirket af mange forskellige faktorer, büde internationale og eksterne. Som et resultat, er forholdet mellem dem volatil og uforudsigeligt. Med muligheden for belønning sü stor som risikoen, kan GBP/SGD parringen dog vÌre en vidunderlig tilføjelse for libertiner investorens portefølje.

kontakt FxPro i dag for at finde ud af mere.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!