Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 61.50Gennemsnit: 165.98
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

GBP/ZAR valutakombinationen er en mindre parring, men den har stadig et rimeligt antal tilhængere. Forholdet mellem valutaerne er meget påvirket af korrelationen af to større globale økonomier: Storbritannien og Sydafrika. Parringens adfærd er ofte uforudsigelig på grund af de utallige divergente faktorer, der påvirker disse nationer. På trods af at være volatile og uberegnelig, tilbyder kombinationen chancen for at opnå betydeligt overskud ved styring af erfarne hænder.

For at tilføje GBP/ZAR valutaparret til din portefølje, kontakt os nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!