Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

GBPZAR - British Pound / South African Rand

Bytte Kort: -5.3314 PointsBytte Lang: -285.6049 Points
Lav: 19.81148SpÌnd MT5 flydendeHøj: 20.21603
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
03.33 (Local)
Opens in 6h 17m
Tokyo
01.33 (Local)
Opens in 7h 27m
London
17.33 (Local)
Opens in 14h 27m
New York
12.33 (Local)
Opens in 20h 57m

GBPZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 71.80Gennemsnit: 178.15
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 GBP
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

GBP/ZAR valutakombinationen er en mindre parring, men den har stadig et rimeligt antal tilhÌngere. Forholdet mellem valutaerne er meget püvirket af korrelationen af to større globale økonomier: Storbritannien og Sydafrika. Parringens adfÌrd er ofte uforudsigelig pü grund af de utallige divergente faktorer, der püvirker disse nationer. Pü trods af at vÌre volatile og uberegnelig, tilbyder kombinationen chancen for at opnü betydeligt overskud ved styring af erfarne hÌnder.

For at tilføje GBP/ZAR valutaparret til din portefølje, kontakt os nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!