Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 12.00Gennemsnit: 22.01
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 NOK (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 NOK
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

NOK/SEK valutakombinationen er sjældent handlet udenfor Norge og Sverige; men den har en niche at spille i mange investorers porteføljer. Præstationen af parringen er meget påvirket af korrelationen mellem økonomierne af to europæiske naboer. På grund af nationernes tætte økonomi, finansielle og politiske bånd til hinanden og resten af Eurozonen, paralleller valutabevægelser sig ofte med hinanden. Denne relative forudsigelighed betyder at NOK/SEK valutaparret er et ideelt valg for dem som søger efter at tilføje mellemstor risikos investeringer til deres portefølje.

For at finde ud af mere , kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!