Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 1.46
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 NZD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

NZD/CAD valutaparret er meget afhængig af to vigtige internationale økonomier: New Zealand og Canada. Parringen er ofte anset som volatil og uberegnelig, og som et resultat er den bedst egnet til dem med en høj risikostærskel. Uforudsigeligheden af denne kombination betyder at den ofte er upassende for nye handlende, men når den er placeret i en eksperts hænder tilbyder den mulighed for nogle himmelhøje fortjenester.

kontakt FxPro for at investere i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!