Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 2.00
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 NZD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

NZD/CHF valutakombinationen er ikke bredt handlet, men dens uforudsigelighed, volatilitet og høj risikos faktor kan være fristende for de investorer, der elsker at satse. Parringen er meget påvirket af to meget forskellige økonomier: New Zealand og Schweiz. Som et resultat, følger valutabevægelserne sjældent det samme mønster og er derfor svære at læse og endnu sværere at forudsige. På trods af det, tilbyder parringen stadig mulighed for at opnå nogle imponerende fortjenester når den er placeret i erfarne hænder.

For at tilføje parringen til din portefølje, kontakt os nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!