Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

NZDCHF - New Zealand Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -8.4476 PointsBytte Lang: 4.2074 Points
Lav: 0.59351SpÌnd MT5 flydendeHøj: 0.59638
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
18.35 (Local)
Opens in 15h 15m
Tokyo
16.35 (Local)
Opens in 16h 25m
London
07.35 (Local)
Opens in 0h 25m
New York
02.35 (Local)
Opens in 6h 55m

NZDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 1.30Gennemsnit: 1.69
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 NZD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

NZD/CHF valutakombinationen er ikke bredt handlet, men dens uforudsigelighed, volatilitet og høj risikos faktor kan vÌre fristende for de investorer, der elsker at satse. Parringen er meget püvirket af to meget forskellige økonomier: New Zealand og Schweiz. Som et resultat, følger valutabevÌgelserne sjÌldent det samme mønster og er derfor svÌre at lÌse og endnu svÌrere at forudsige. Pü trods af det, tilbyder parringen stadig mulighed for at opnü nogle imponerende fortjenester nür den er placeret i erfarne hÌnder.

For at tilføje parringen til din portefølje, kontakt os nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!