Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 0.90Gennemsnit: 1.26
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 NZD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

NZD/JPY valutakombinationen er ikke bredt handlet, men den har stadig en niche rolle at udfylde i den erfarne investors portefølje. Den lave handelsvolumen af denne parring gør den tilbøjelig for pludselige bevægelser, og den er typisk betragtet som værende volatil og svær at forudsige. Præstationen af kombinationen er meget påvirket af korrelationen mellem to meget forskellige økonomier – den af New Zealand og den af Japan – og som et resultat er spænd ofte brede. For den med en høj risikostærskel kan NZD/JPY parringen dog være en perfekt tilføjelse til deres portefølje.

Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!