Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 10.80Gennemsnit: 11.36
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 NZD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

NZD/SGD valutakombinationen er ikke ofte handlet, men den kan være et ideelt valg for den opportunistiske investor, som er villig til at tage en satsning. Præstationen af parringen er meget påvirket af to meget forskellige økonomier – New Zealand og Singapore. Korrelationen mellem disse valutaer har en tendens til at være svag; hvilket skaber et volatilt og uforudsigeligt marked. Den tilbyder dog også muligheden for at opnå fortjeneste større end dens potentielle risikoer.

For at investere i dag, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!