Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

NZDSGD - New Zealand Dollar / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -8.3659 PointsBytte Lang: -8.8137 Points
Lav: 0.85503SpÌnd MT5 flydendeHøj: 0.86690
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
14.16 (Local)
Opens in 43h 34m
Tokyo
12.16 (Local)
Opens in 44h 44m
London
03.16 (Local)
Opens in 52h 44m
New York
22.16 (Local)
Opens in 59h 14m

NZDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 10.80Gennemsnit: 11.65
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 NZD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

NZD/SGD valutakombinationen er ikke ofte handlet, men den kan være et ideelt valg for den opportunistiske investor, som er villig til at tage en satsning. Præstationen af parringen er meget påvirket af to meget forskellige økonomier – New Zealand og Singapore. Korrelationen mellem disse valutaer har en tendens til at være svag; hvilket skaber et volatilt og uforudsigeligt marked. Den tilbyder dog også muligheden for at opnå fortjeneste større end dens potentielle risikoer.

For at investere i dag, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!