NZDUSD - New Zealand Dollar / US Dollar

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
09.24 (Local)
Opens in 0h 26m
Tokyo
08.24 (Local)
Opens in 0h 36m
London
00.24 (Local)
Opens in 7h 36m
New York
19.24 (Local)
Opens in 14h 6m

NZD USD Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.45$ per 10K handlet
Minimalt: 0.64Gennemsnit: 0.96
cTrader BegrĂŚns og Stop Niveau0
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 X NZDUSD Rate
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
1 Tik vĂŚrdi per 1 parti i USD10 USD
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
Handelstid (UK tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

NZDUSD, AUDUSD spænd kan afvige fra ovennævnte maksimale angivet hver onsdag 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

Faste spÌnd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Alment benævnt som ‘Kiwien’, er NZD/USD valutakombinationen blandt de ti mest handlede valutaer i verden. Ligesom den australske dollar, har den Newzealandske valuta draget fordel af de sidste få årtier fra et råvareboom, som har drevet dets værdi til svævende højder. Dette par symboliserer nu forholdet mellem de to mest indflydelsesrige økonomier på hele kloden. Dette har forårsaget parringens popularitet til at stige eksponentielt i de sidste år, så meget at den Newzealandske Reserve bank var tvunget til at introducere devalueringsforanstaltninger i 2012. Det er passende for alle; fra ny begyndende handlende til professionelle handlende.

Hvis du ønsker at investere i NZD/USD valutaparkontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!