Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 1.00
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 NZD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

NZDUSD, AUDUSD spænd kan afvige fra ovennævnte maksimale angivet hver onsdag 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Alment benævnt som ‘Kiwien’, er NZD/USD valutakombinationen blandt de ti mest handlede valutaer i verden. Ligesom den australske dollar, har den Newzealandske valuta draget fordel af de sidste få årtier fra et råvareboom, som har drevet dets værdi til svævende højder. Dette par symboliserer nu forholdet mellem de to mest indflydelsesrige økonomier på hele kloden. Dette har forårsaget parringens popularitet til at stige eksponentielt i de sidste år, så meget at den Newzealandske Reserve bank var tvunget til at introducere devalueringsforanstaltninger i 2012. Det er passende for alle; fra ny begyndende handlende til professionelle handlende.

Hvis du ønsker at investere i NZD/USD valutaparkontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!