Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 3.90Gennemsnit: 5.32
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 PLN (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 PLN
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

PLN/JPY valutakombinationen er meget påvirket af præstationen af to vigtige, men meget forskellige økonomier: Polen og Japan. Disse valutaer er påvirket af et bredt omfang af divergente faktorer, og som et resultat kan de reagerer meget forskelligt til verdensbegivenheder. Som konsekvens anses parringen udbredt som værende volatil og svær at forudsige. For libertiner investoren kan den dog være en ideel tilføjelse, eftersom den tilbyder chancen for at opnå en fortjeneste der er betydelig såvel som den udsatte risiko.

For at investere nu, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!