Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 7.10Gennemsnit: 8.65
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 SGD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 SGD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

I de senere år SGD/JPY er valutakombinationen vokset i popularitet og har formået at bygge en større følgeskare. Dens præstation er meget påvirket af to større verdensøkonomier: Singapore og Japan. De tidligere skygger ofte de senere, og som et resultat er bevægelser ofte relative nemme at forudsige. For dem der søger mellemstor risikos investeringer for at udvide en portefølje fyldt med store, kan SGD/JPY kombinationen være et ideelt valgt.

For at investere i dag, kontakt vores FxPro team nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!