Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

SGDJPY - Singapore Dollar / Japanese Yen

Bytte Kort: -21.2026 PointsBytte Lang: 2.6857 Points
Lav: 103.343SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 103.761
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
20.02 (Local)
Opens in 13h 48m
Tokyo
19.02 (Local)
Opens in 13h 58m
London
11.02 (Local)
Closes in 5h 28m
New York
06.02 (Local)
Opens in 3h 28m

SGDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 7.60Gennemsnit: 9.08
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 SGD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 SGD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

I de senere ür SGD/JPY er valutakombinationen vokset i popularitet og har formüet at bygge en større følgeskare. Dens prÌstation er meget püvirket af to større verdensøkonomier: Singapore og Japan. De tidligere skygger ofte de senere, og som et resultat er bevÌgelser ofte relative nemme at forudsige. For dem der søger mellemstor risikos investeringer for at udvide en portefølje fyldt med store, kan SGD/JPY kombinationen vÌre et ideelt valgt.

For at investere i dag, kontakt vores FxPro team nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!