Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 79.28% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

Bytte Kort: 0 Bytte Lang: 0
Lav: 0SpĂŚnd {{platformType}} flydendeHigh: 0
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
23.16 (Local)
Opens in 34h 34m
Tokyo
22.16 (Local)
Opens in 34h 44m
London
14.16 (Local)
Opens in 41h 44m
New York
09.16 (Local)
Opens in 48h 14m
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 0.81
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

Faste spÌnd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/CAD valutakombinationen er en af de mest populære valutahandels parringer i verden, ofte henvist til som ‘The Loonie’, takket været billedet på den Canadiske $1 mønt. Det er ekstremt påvirket af kryds-grænse handelsaktiviteter mellem disse to store nabonationer. Værdien af parringen er væsentlig påvirket af bevægelser indenfor råvaremarkedet på grund af forekomsten af naturlige ressourcers minedrift og eksport fra Canada til USA. Takket være mangfoldigheden af tilgængelig information på parret og den relative lave risiko forbundet med det, er parringen meget passende for alle fra nybegyndere til professionelle investorer.

Hvis du gerne vil tilføje USD/CAD valutaparret til dit porteføljekontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!