Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 5.90Gennemsnit: 9.49
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CNH X USDCNH Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/CNH valutakombinationen er meget påvirket af korrelationen af to af de største og mest velhavende økonomier i verden: USA og Kina. Selv om det er en mindre parring, har den en større følgeskare og dens popularitet er vokset i de sidste år. Forholdet mellem de to valutaer kan være volatile, på grund af de mange divergente faktorer, der påvirker formuerne af disse meget forskellige nationer. Som et resultat, kan USD/CNH valutaparret være en modig investors drøm, ved at tilbyde kommende fortjenester så store som risikoerne.

For at investere i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!