Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDCNH - US Dollar / Chinese Yuan

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -118.5969 PointsBytte Lang: -7.7136 Points
Lav: 6.95896SpÌnd MT5 flydendeHøj: 6.99010
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
18.03 (Local)
Opens in 15h 47m
Tokyo
16.03 (Local)
Opens in 16h 57m
London
07.03 (Local)
Opens in 0h 57m
New York
02.03 (Local)
Opens in 7h 27m

USDCNH Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 9.50Gennemsnit: 14.17
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CNH X USDCNH Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/CNH valutakombinationen er meget püvirket af korrelationen af to af de største og mest velhavende økonomier i verden: USA og Kina. Selv om det er en mindre parring, har den en større følgeskare og dens popularitet er vokset i de sidste ür. Forholdet mellem de to valutaer kan vÌre volatile, pü grund af de mange divergente faktorer, der püvirker formuerne af disse meget forskellige nationer. Som et resultat, kan USD/CNH valutaparret vÌre en modig investors drøm, ved at tilbyde kommende fortjenester sü store som risikoerne.

For at investere i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!