Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge

USDCZK - US Dollar / Czech Koruna

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -1.7385 PointsBytte Lang: -39.3531 Points
Lav: 22.8957Spænd MT5 flydendeHøj: 23.0865
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
13.01 (Local)
Opens in 44h 49m
Tokyo
11.01 (Local)
Opens in 45h 59m
London
02.01 (Local)
Opens in 53h 59m
New York
21.01 (Local)
Opens in 60h 29m

USDCZK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 450.00Gennemsnit: 542.31
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 CZK X USDCZK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Handel CFD´er på USD/CZK valutapar med FxPro.

FxPro tilbyder CFD´er på USD/CZK og +70 valutapar, herunder større, mindre og eksotiske, hvilket kan handles på tværs af alle platforme, inklusiv FxPro MT4, FxPro MT5 og FxPro cTrader. Valutahandels CFD´er kan handles 24/5, med Øjeblikkelige og Markeds Udførelse og med faste og flydende spænd, afhængig af kontotype. Ved at vælge at handle CFD´er på valutamarkedet med FxPro, kan du drage nytte af konkurrencedygtige priser, med spænd så lave som 0 pips på større par, faste ordre udførelser og professionelle handelsforhold.

Hvis du har nogen spørgsmål om handel af den amerikanske dollar/tjekkiske korona, eller noget andet valutapar med FxPro, venligst kontakt. vores Kundeservice.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!