Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDDKK - US Dollar / Danish Krone

Bytte Kort: -108.0507 PointsBytte Lang: -17.8506 Points
Lav: 6.92520SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 6.98716
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
01.13 (Local)
Opens in 8h 37m
Tokyo
00.13 (Local)
Opens in 8h 47m
London
16.13 (Local)
Closes in 0h 17m
New York
11.13 (Local)
Closes in 4h 47m

USDDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 10.00Gennemsnit: 15.57
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/DKK valutaparret er sjældent handlet udenfor Danmark, men det kan spille en anvendelig rolle i din portefølje. De to økonomier der påvirker parret meget – den af USA og den af Danmark – er påvirket af meget forskellige faktorer, og som et resultat har krydsningen en tendens til at være volatil og uforudsigelig. Selv om dette afskrækker mange fra at investere i parringen, kan denne kombination være ideel for handlende med en høj risikostærskel, da den tilbyder fortjeneste i samme størrelse som risikoerne.

For at investere i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!