Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 10.00Gennemsnit: 15.10
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/DKK valutaparret er sjældent handlet udenfor Danmark, men det kan spille en anvendelig rolle i din portefølje. De to økonomier der påvirker parret meget – den af USA og den af Danmark – er påvirket af meget forskellige faktorer, og som et resultat har krydsningen en tendens til at være volatil og uforudsigelig. Selv om dette afskrækker mange fra at investere i parringen, kan denne kombination være ideel for handlende med en høj risikostærskel, da den tilbyder fortjeneste i samme størrelse som risikoerne.

For at investere i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!