Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDHKD - US Dollar / Hong Kong Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -92.2246 PointsBytte Lang: -53.8421 Points
Lav: 7.77955SpÌnd MT5 flydendeHøj: 7.78943
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
12.58 (Local)
Opens in 44h 52m
Tokyo
10.58 (Local)
Opens in 46h 2m
London
01.58 (Local)
Opens in 54h 2m
New York
20.58 (Local)
Opens in 60h 32m

USDHKD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 4.00Gennemsnit: 11.37
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/HKD kombinationen samler to meget store verdensvalutaer: Hong Kong dollaren og den amerikanske dollar. Parringen er meget püvirket af korrelationen mellem økonomierne af de to nationer, og som et resultat er den typisk volatil, svÌr at forudsige og højrisiko. Disse lokaliteter er i høj grad püvirket af divergente faktorer, og dette betyder at bevÌgelser indenfor et marked meget sjÌldent afspejler bevÌgelser af et andet. Som et resultat, kan valutakurser hurtigt Ìndrer sig, hvilket tilbyder en perfekt mulighed for overskud for den kyndige investor.

For at tilføje USD/HKD parringen til din portefølje, kontakt os i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!