Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 4.20Gennemsnit: 6.89
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/HKD kombinationen samler to meget store verdensvalutaer: Hong Kong dollaren og den amerikanske dollar. Parringen er meget påvirket af korrelationen mellem økonomierne af de to nationer, og som et resultat er den typisk volatil, svær at forudsige og højrisiko. Disse lokaliteter er i høj grad påvirket af divergente faktorer, og dette betyder at bevægelser indenfor et marked meget sjældent afspejler bevægelser af et andet. Som et resultat, kan valutakurser hurtigt ændrer sig, hvilket tilbyder en perfekt mulighed for overskud for den kyndige investor.

For at tilføje USD/HKD parringen til din portefølje, kontakt os i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!