USDILS - US Dollar / Israeli Shekel

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
02.21 (Local)
Opens in 7h 29m
Tokyo
01.21 (Local)
Opens in 7h 39m
London
17.21 (Local)
Opens in 14h 39m
New York
12.21 (Local)
Opens in 21h 9m

USD ILS Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.45$ per 10K handlet
Minimalt: 20.01Gennemsnit: 24.16
cTrader BegrĂŚns og Stop Niveau0
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US DollarMax. Leverage is 1:50
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
1 Tik vĂŚrdi per 1 parti i USD10 / USDILS Rate
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
Handelstid (UK tid) 07:00 AM Daily - 04:00 PM Daily

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Handel CFD´er pü USD/ILS valutapar med FxPro.

FxPro tilbyder CFD´er pü USD/ILS og +70 valutapar herunder større, mindre og eksotiske, hvilket kan handles pü tvÌrs af alle platforme, inkluderer FxPro MT4, FxPro MT5 og FxPro cTrader. Valutamarkeds CFD´er kan handles 24/5, med Øjeblikkelige og Markeds Udførelse og med faste og flydende spÌnd, afhÌngig af kontotype. Ved at vÌlge at handle CFD´er pü valutahandel med FxPro, kan du drage fordel af konkurrencedygtige priser, med spÌnd sü lave som 0 pips pü større par, faste ordreudførelser og professionelle handelsforhold.

Hvis du har nogen spørgsmül om handel af den amerikanske dollar/israelske shekel, eller noget andet valutapar med FxPro, venligst kontakt. vores Kundeservice.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!