Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDJPY - US Dollar / Japanese Yen

Bytte Kort: -15.2645 PointsBytte Lang: 10.3085 Points
Lav: 144.200SpÌnd MT5 flydendeHøj: 144.804
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
02.24 (Local)
Opens in 7h 26m
Tokyo
00.24 (Local)
Opens in 8h 36m
London
16.24 (Local)
Opens in 15h 36m
New York
11.24 (Local)
Opens in 22h 6m

USDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: 0.39
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

Faste spÌnd er kun anvendelige for ´Øjeblikkelige Ordre; ´ alle andre ordretyper er underlagt Ordre Udførelsespolitikken.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/JPY valutakombinationen er en af de mest udbredte handlet valutahandelspar i verden. Dens popularitet er grundlagt pü dens position som en af de ´fire store´. Parringen samler to af de største og mest indflydelsesrige økonomier og lande i verden, og dens vÌrdi har en vÌsentlig püvirkning pü den globale økonomi som hele. Den japanske valuta her for nyligt oplevet en hurtig proces af devaluering, hvilket har püvirket vÌrdien af parringen, dog har dette gjort meget lidt for at dÌmpe investorers entusiasme for kombinationen.

Hvis du gerne vil tilføje USD/JPY parringen til dit portefølje, sü kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!