Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDMXN - US Dollar / Mexican Peso

Bytte Kort: 186.6455 PointsBytte Lang: -528.2492 Points
Lav: 20.03829SpÌnd MT5 flydendeHøj: 20.18529
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
02.29 (Local)
Opens in 7h 21m
Tokyo
00.29 (Local)
Opens in 8h 31m
London
16.29 (Local)
Opens in 15h 31m
New York
11.29 (Local)
Opens in 22h 1m

USDMXN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 211.50Gennemsnit: 214.05
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/MXN parringen samler to vigtige globale valutaer: den mexicanske pesos og den amerikanske dollar. Parringen er sÌrlig püvirket af korrelationen af økonomierne af disse nationer, og ved deres tÌtte geografiske, politiske og kommercielle bünd, skabes en interessant dynamik. Den mexicanske valuta har meget lidt indflydelse pü dens amerikanske nabo, dog har tidligere bevÌgelser en tendens til at skygge senere bevÌgelser. En stimulerings handelstogt udover de store, kan denne parring vÌre ideel egnet til erfarne investorer med høj risikostÌrskel.

For at investere i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!