Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 141.50Gennemsnit: 146.39
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/MXN parringen samler to vigtige globale valutaer: den mexicanske pesos og den amerikanske dollar. Parringen er særlig påvirket af korrelationen af økonomierne af disse nationer, og ved deres tætte geografiske, politiske og kommercielle bånd, skabes en interessant dynamik. Den mexicanske valuta har meget lidt indflydelse på dens amerikanske nabo, dog har tidligere bevægelser en tendens til at skygge senere bevægelser. En stimulerings handelstogt udover de store, kan denne parring være ideel egnet til erfarne investorer med høj risikostærskel.

For at investere i dag, kontakt FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!