Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDNOK - US Dollar / Norwegian Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -121.3707 PointsBytte Lang: -50.6823 Points
Lav: 9.94028SpÌnd MT5 flydendeHøj: 10.06662
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
20.49 (Local)
Opens in 13h 1m
Tokyo
18.49 (Local)
Opens in 14h 11m
London
09.49 (Local)
Closes in 6h 41m
New York
04.49 (Local)
Opens in 4h 41m

USDNOK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 155.90Gennemsnit: 180.96
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/NOK kombinationen samler to forskellige valutaer: den norske krone og den amerikanske dollar. Parringen er sÌrdeles püvirket af korrelationen mellem økonomierne af disse nationer, og pü grund af de mange varierede faktorer, der har indflydelse pü den, har den en tendens til at vÌre volatil, uforudsigelig og højrisiko. Den profil gør den upassende for nye investorer, men den kan vÌre et ideelt valg for erfarne professionelle, som søger at opnü en betydelig fortjeneste.

For at tilføje kombinationen til din portefølje, kontakt os nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!