Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 152.50Gennemsnit: 176.32
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/NOK kombinationen samler to forskellige valutaer: den norske krone og den amerikanske dollar. Parringen er særdeles påvirket af korrelationen mellem økonomierne af disse nationer, og på grund af de mange varierede faktorer, der har indflydelse på den, har den en tendens til at være volatil, uforudsigelig og højrisiko. Den profil gør den upassende for nye investorer, men den kan være et ideelt valg for erfarne professionelle, som søger at opnå en betydelig fortjeneste.

For at tilføje kombinationen til din portefølje, kontakt os nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!