Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 29.50Gennemsnit: 39.52
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/PLN parringen forbinder to meget forskellige valutaer: den polske zloty og den amerikanske dollar. Præstationen af denne kombination er hovedsagelig bestemt af korrelationen mellem disse to nationers økonomiske præstationer, og takket været de mange divergente faktorer, der påvirker dem, har den en tendens til at være volatil, uforudsigelig og højrisiko. Upassende for nybegyndere, men parringen kan ikke desto mindre være et brugbart diversificeringsværktøj for dygtige investorer med en libertiner tilgang til handel.

For at tilføje parringen til din portefølje, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!