Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDPLN - US Dollar / Polish Zloty

Bytte Kort: 46.5902 PointsBytte Lang: -137.7153 Points
Lav: 4.91876SpÌnd MT5 flydendeHøj: 4.98906
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
03.05 (Local)
Opens in 6h 45m
Tokyo
01.05 (Local)
Opens in 7h 55m
London
17.05 (Local)
Opens in 14h 55m
New York
12.05 (Local)
Opens in 21h 25m

USDPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 29.50Gennemsnit: 52.48
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/PLN parringen forbinder to meget forskellige valutaer: den polske zloty og den amerikanske dollar. PrÌstationen af denne kombination er hovedsagelig bestemt af korrelationen mellem disse to nationers økonomiske prÌstationer, og takket vÌret de mange divergente faktorer, der püvirker dem, har den en tendens til at vÌre volatil, uforudsigelig og højrisiko. Upassende for nybegyndere, men parringen kan ikke desto mindre vÌre et brugbart diversificeringsvÌrktøj for dygtige investorer med en libertiner tilgang til handel.

For at tilføje parringen til din portefølje, kontakt FxPro nu.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!