USDRUB - US Dollar / Russian Ruble

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
02.03 (Local)
Opens in 7h 47m
Tokyo
01.03 (Local)
Opens in 7h 57m
London
17.03 (Local)
Opens in 14h 57m
New York
12.03 (Local)
Opens in 21h 27m

USD RUB Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.45$ per 10K handlet
Minimalt: 1,249.98Gennemsnit: 1,293.07
cTrader BegrĂŚns og Stop Niveau0
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US DollarMax. Leverage is 1:50
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
1 Tik vĂŚrdi per 1 parti i USD100 / USDRUB Rate
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
Handelstid (UK tid) 08:00 AM Daily - 04:00 PM Daily

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/RUB kombination forbinder to af de største og mest velhavende økonomier i verden: USA og Rusland. PrÌstationen af parringen er i høj grad afhÌngig af korrelationen mellem de to, dog har forholdet en historik af at vÌre uberegnelig, volatil og svÌr at forudsige. Hovedsagelig upassende for den uerfarne handlende, men parringen kan dog tilbyde mulighed for en betydelig fortjeneste, nür den placeres i hÌnderne pü en erfaren investor.

kontakt FxPro nu for at tilføje kombinationen til din portefølje.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!