Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 2,632.00Gennemsnit: 4,270.24
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 RUB X USDRUB Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/RUB kombination forbinder to af de største og mest velhavende økonomier i verden: USA og Rusland. Præstationen af parringen er i høj grad afhængig af korrelationen mellem de to, dog har forholdet en historik af at være uberegnelig, volatil og svær at forudsige. Hovedsagelig upassende for den uerfarne handlende, men parringen kan dog tilbyde mulighed for en betydelig fortjeneste, når den placeres i hænderne på en erfaren investor.

kontakt FxPro nu for at tilføje kombinationen til din portefølje.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!