Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDSEK - US Dollar / Swedish Krona

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -131.3247 PointsBytte Lang: -48.0112 Points
Lav: 10.38155SpÌnd MT5 flydendeHøj: 10.43448
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
21.54 (Local)
Opens in 11h 56m
Tokyo
19.54 (Local)
Opens in 13h 6m
London
10.54 (Local)
Closes in 5h 36m
New York
05.54 (Local)
Opens in 3h 36m

USDSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 69.50Gennemsnit: 108.30
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/SEK kombinationen samler to meget forskellige valutaer: den svenske krone og den amerikanske dollar. Parringens præstation er særdeles påvirket af korrelationen mellem disse to nationers økonomi – et forhold der ofte beskrives som værende uberegnelig, volatil og svær at forudsige. Kompleks at læse og derfor hovedsagelig upassende for nybegynderes porteføljer, men parringen tilbyder dog muligheden for at opnå betydelige fortjenester for den erfarne investor.

Trade for USD/SEK valutapar i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!