Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDSGD - US Dollar / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -8.8085 PointsBytte Lang: -15.9516 Points
Lav: 1.35510SpÌnd MT5 flydendeHøj: 1.35852
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
18.01 (Local)
Opens in 15h 49m
Tokyo
16.01 (Local)
Opens in 16h 59m
London
07.01 (Local)
Opens in 0h 59m
New York
02.01 (Local)
Opens in 7h 29m

USDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 7.80Gennemsnit: 9.14
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/SGD valutakombinationen er defineret af dens volatilitet og uberegnelighed. SvÌr at lÌse og forudsige, parringen tilbyder dog muligheden for at opnü nogle betydelige fortjenester. Kombinationens prÌstation er hovedsagelig afhÌngig af korrelationen mellem to store, men meget forskellige verdensøkonomier, den af USA og den af Singapore, og som et resultat, er bevÌgelserne af de to sjÌldent parallelle med hinanden, hvilket gør denne til en ekstrem høj risikos investering. Hvis du er en erfaren handlende, der kan lide at satse, sü kan denne trods alt vÌre en perfekt parring for dig.

Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!