Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 7.00Gennemsnit: 7.30
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/SGD valutakombinationen er defineret af dens volatilitet og uberegnelighed. Svær at læse og forudsige, parringen tilbyder dog muligheden for at opnå nogle betydelige fortjenester. Kombinationens præstation er hovedsagelig afhængig af korrelationen mellem to store, men meget forskellige verdensøkonomier, den af USA og den af Singapore, og som et resultat, er bevægelserne af de to sjældent parallelle med hinanden, hvilket gør denne til en ekstrem høj risikos investering. Hvis du er en erfaren handlende, der kan lide at satse, så kan denne trods alt være en perfekt parring for dig.

Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!