Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDTRY - US Dollar / Turkish Lira

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: -354.8495 PointsBytte Lang: 40.846 Points
Lav: 18.60965SpÌnd MT5 flydendeHøj: 18.65072
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
21.39 (Local)
Opens in 12h 11m
Tokyo
19.39 (Local)
Opens in 13h 21m
London
10.39 (Local)
Closes in 5h 51m
New York
05.39 (Local)
Opens in 3h 51m

USDTRY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 55.10Gennemsnit: 225.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 TRY X USDTRY Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/TRY parringen forbinder to vigtige globale valutaer: den amerikanske dollar og den tyrkiske lire. Den er sjÌldent handlet udenfor Tyrkiet, og er kendt for dens volatilitet, uberegnelighed og spontanitet. Markedet er tilbøjeligt til pludselige og hurtige bevÌgelser, og som et resultat, er parringen ofte upassende for nye investorer. I hÌnderne pü erfarne handlende, tilbyder den dog en chance for at opnü fortjenester som er større end risikoerne.

Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!