Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

USDZAR - US Dollar / South African Rand

Bytte Kort: -22.0842 PointsBytte Lang: -233.1688 Points
Lav: 17.79019SpÌnd MT5 flydendeHøj: 17.84903
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
15.18 (Local)
Closes in 0h 54m
Tokyo
13.18 (Local)
Closes in 1h 42m
London
05.18 (Local)
Opens in 2h 42m
New York
00.18 (Local)
Opens in 9h 12m

USDZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 59.50Gennemsnit: 125.30
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/ZAR parringen samler to vigtige globale valutaer: den amerikanske dollar og den Sydafrikanske rand. PrÌstationen af kombinationen er i højeste grad afhÌngig af korrelationen mellem disse økonomier, og takket vÌret de mange forskellige faktorer, som püvirker dem, den har en tendens til at vÌre svag, uberegnelig og volatil. SvÌr at lÌse og endda svÌrere at forudsige, parringen tilbyder muligheden for betydelige fortjeneste, nür den er guidet af erfarne hÌnder.

Hvis du har midlerne til at drage fordel af den, Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!