Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 59.50Gennemsnit: 94.83
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 USD (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

USD/ZAR parringen samler to vigtige globale valutaer: den amerikanske dollar og den Sydafrikanske rand. Præstationen af kombinationen er i højeste grad afhængig af korrelationen mellem disse økonomier, og takket været de mange forskellige faktorer, som påvirker dem, den har en tendens til at være svag, uberegnelig og volatil. Svær at læse og endda sværere at forudsige, parringen tilbyder muligheden for betydelige fortjeneste, når den er guidet af erfarne hænder.

Hvis du har midlerne til at drage fordel af den, Invester i dag med FxPro.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!