Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 83.39% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

Corn futures

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 605.00SpĂŚnd MT5 flydendeHigh: 613.75
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
21.11 (Local)
Opens in 12h 39m
Tokyo
20.11 (Local)
Opens in 12h 49m
London
12.11 (Local)
Closes in 4h 19m
New York
07.11 (Local)
Opens in 2h 19m

Corn futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Majs er en meget efterspurgt handelsvare og majs fremtidige er blandt de mest udbredt handlet landbrugskontrakter, med daglige volumen der rangerer omkring flere billioner dollars.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spĂŚnd
Minimalt: 75.00Gennemsnit: 91.19
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimale Pris Udsving0.25
1 parti størrelse50 bushels
1 tik vĂŚrdi12.5 USD
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**2.00%
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
BegrĂŚns og Stop Niveau100

Corn Futures Calendar

MonthTickerStart HandelTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#Corn_Z2228/08/202227/11/202229/11/2022
March 2023#Corn_H2328/11/202224/02/202328/02/2023
May 2023#Corn_K2324/02/202326/04/202328/04/2023
July 2023#Corn_N2326/04/202328/06/202330/06/2023
September 2023#Corn_U2328/06/202329/08/202331/08/2023
December 2023#Corn_Z2329/08/202328/11/202330/11/2023

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Margen anvendelig for volumen op til 50 partier. Venligst henvises der til Fremtidige Gearingsinformation for større volumener

** Dynamisk gearing er gĂŚldende. For cTrader, venligst henvises der til symbol specifikationerne for din handelsplatform.

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!