info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

S&P ASX 200 index

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
11:05 (Local)
Opens in 46h 45m
Tokyo
09:05 (Local)
Opens in 47h 55m
London
01:05 (Local)
Opens in 54h 55m
New York
20:05 (Local)
Opens in 61h 25m

S&P ASX 200 chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Australien 200 er et kapitaliseringsvejet flydende-indstillet indeks sammensat af de 200 største australske virksomheder anført på Australiens Sikkerheds Valutamarked. Indekset er udregnet på en sådan måde, at det kun sporer ændringer i pris på underliggende sikkerheder og ikke på ændringer i deres markedskapitaliseringer.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTrader
Minimalt: 1.60Gennemsnit: 2.57
MT4, MT5 Anvendt margen (Gearing) **0.20% (1:500)
cTrader Anvendt margen (Gearing)2.00% (1:50)
Minimal kontrakt størrelse1.0 Index
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1.0 Index
Værdi per 1 Indeks punkt1 AUD
Margen krav for at åbne en låst position *0
Spænd min. 1.60
Spænd Gennemsnit2.57
Begræns og Stop Niveauspread

Handelstid (UK tid) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Venligst bemærk at de ovennævnte instrumenter er underlagt Dynamisk Gearing. Venligst henvises der til følgende Specifikationsside for yderligere information.

Få #AUS200 handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart