info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Euro Stoxx 50 index

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
21.27 (Local)
Opens in 60h 23m
Tokyo
20.27 (Local)
Opens in 60h 33m
London
12.27 (Local)
Closes in 4h 3m
New York
07.27 (Local)
Opens in 2h 3m

Euro Stoxx 50 chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Euro50 er et benchmark indeks som består af 50 af de største og mest likvide aktier handlet indenfor Eurozonen. Virksomhederne er inkluderet i indeks fra 12 forskellige Eurozone lande. Indekset anses som en anvendelig målestok for Eurozonens økonomiske sundhed som en hele.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTrader
Minimalt: 2.79Gennemsnit: 3.26
Minimal kontrakt størrelse0.01 Index
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 Index
Værdi per 1 Indeks punkt1 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0
Begræns og Stop Niveauspread

Handelstid (UK tid) 01:30 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:30 AM UK Time)

*Kun hvis margen niveau > 100%

Få #Euro50 handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart