Nikkei 225 index

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
10.04 (Local)
Closes in 6h 8m
Tokyo
09.04 (Local)
Closes in 5h 56m
London
01.04 (Local)
Opens in 6h 56m
New York
20.04 (Local)
Opens in 13h 26m

Nikkei 225 chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handel CFD´er på #Japan225 indeks .

FxPro tilbyder CFD´er på #Japan225 og +25 andre punk indekser, som kan handles på tværs af alle FxPro platforme, herunder FxPro MT4, FxPro MT5 og FxPro cTrader. CFD´er på Indekser kan handles med Øjeblikkelige eller Markeds Udførelser og med fastlagte og flydende spænd, alt efter kontotype. Ved at vælge at handle Indeksers CFD´er med FxPro vil du drage nytte af smalle spænd så lavt som 0,2 pips, faste ordre udførelser og professionelle handelsforhold. Udover det opkræver FxPro ikke kommission på indeksers CFD´er.

Hvis du har nogen spørgsmål om handel af Japan 225 Punkt Indeks, eller andre indekser med FxPro, venligst kontakt vores Kundeservice.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTrader
Minimalt: 11.52Gennemsnit: 14.56
Minimal kontrakt størrelse0.01 Index
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 Index
Værdi per 1 Indeks punkt1 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0
Handelstid (UK tid) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

*Kun hvis margen niveau > 100%

How we execute Indices CFDs

When you open a CFD position on indices with us, it will be aggregated and matched with other FxPro clients’ positions in the same market. Any excess exposure from our predefined in-house limits is hedged with our liquidity providers.

Corporate Actions

Price adjustments may be applied to eliminate the impact on clients’ trading accounts from a corporate action. Margin requirements may be subject to change before earnings announcements or any corporate action.

Dividends

If you hold an open position on shares or Indices at the start of the business day (Server Time 00:00), which coincides with the ex-date of the respective underlying asset, a dividend is paid (or charged in the case of short positions). For Buy positions, the payment will be net of any withholding tax implications.

Withholding taxes depend on the country where the stock is domiciled, and clients are responsible for reporting withholding taxes in their respective country of residence.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!