Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 79.28% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

Bytte Kort: 0 Bytte Lang: 0
Lav: 0SpĂŚnd {{platformType}} flydendeHigh: 0
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
16.58 (Local)
Opens in 40h 52m
Tokyo
15.58 (Local)
Opens in 41h 2m
London
07.58 (Local)
Opens in 48h 2m
New York
02.58 (Local)
Opens in 54h 32m
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 1.00Gennemsnit: 10.00
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0
Minimale Pris Udsving0.001
1 tik vĂŚrdi0.001 USD
1 parti størrelse1 gr
Minimal kontrakt størrelse5 gr
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1 lot
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

VÌrdifulde metaller er ekstrem populÌre handelsinstrumenter og er ofte foretrukket af handlende, som søger garanti og sikkerhed indenfor deres investeringsportefølje. Guld er ofte anset som en sikker investering for handlende, isÌr i perioder under økonomisk usikkerhed. Begynd handel af Guld med FxPro og diversificer din investeringsportefølje.

Du kan handle guld omgüende pü dine MT4, MT5 og cTrader platforme. Rul igennem diagrammet for oven og find live køb- og salgspriser sammen med de vÌrdifulde metalvÌrdier, historiske prÌstationer og volatilitet. Disse informationer kan bruges til at foretage informerede beslutninger ved køb og salg af Guld. Du kan ogsü übne en gratis demokonto for at øve før du handler Guld pü din rigtige konto.

Hvis du er interesseret i at diversificerer din portefølje, sü start med at handle Guld ved atkontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!