Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge

LEAD trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Bytte Kort: 1.25 PointsBytte Lang: -3.85 Points
Lav: 2161.82Spænd MT5 flydendeHøj: 2224.69
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
14.00 (Local)
Opens in 43h 50m
Tokyo
12.00 (Local)
Opens in 45h 0m
London
03.00 (Local)
Opens in 53h 0m
New York
22.00 (Local)
Opens in 59h 30m

LEAD chart live

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: N/AGennemsnit: N/A
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Begræns og Stop Niveau0
Minimale Pris Udsving0.01
1 tik værdi0.25 USD
1 parti størrelse25 metric tons
Minimal kontrakt størrelse0.25 metric tons
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.25 lot
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!