Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 190.00Gennemsnit: 344.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0
Minimale Pris Udsving0.01
1 tik værdi1 USD
1 parti størrelse100 Oz
Minimal kontrakt størrelse1 Oz
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 lot
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Værdifulde metaller er meget populære handelsinstrumenter og er ofte foretrukket af handlende som søger sikkerhed og tryghed indenfor deres investeringsportefølje. Platin bliver ofte anset som en sikker investering for handlende, især i perioder med økonomisk usikkerhed. Begynd handel med Platin med FxPro og udvid din investeringsportefølje.
Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!