info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

PLATINUM trading

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
06:09 (Local)
Opens in 51h 41m
Tokyo
05:09 (Local)
Opens in 51h 51m
London
21:09 (Local)
Opens in 58h 51m
New York
16:09 (Local)
Opens in 65h 21m

PLATINUM chart live

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.45$ per 10K handlet
Minimalt: 1.50 USDGennemsnit:
cTrader Begræns og Stop Niveau0
Minimale Pris Udsving0.01
1 parti størrelse100 oz
1 Tik værdi per 1 parti i USD1 USD
GearingDynamic leverage applies. Please refer to the symbol specifications on your trading platform
Anvendt margen udregning1 Lot USD = (Margin) * (size of 1 lot) * (Platinum oz market price)
Kommission$45 per million dollars traded
Margen krav for at åbne en låst position *0

Handelstid (UK tid) Trading time (UK time) Sunday 08:00 AM - Friday 09:00 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Værdifulde metaller er meget populære handelsinstrumenter og er ofte foretrukket af handlende som søger sikkerhed og tryghed indenfor deres investeringsportefølje. Platin bliver ofte anset som en sikker investering for handlende, især i perioder med økonomisk usikkerhed. Begynd handel med Platin med FxPro og udvid din investeringsportefølje.

Få PLATINUM handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart