info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 79.58% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.52% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Royal Dutch Shell PLC share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
3:14 pm (Local)
Closes in 0h 58m
Tokyo
1:14 pm (Local)
Closes in 1h 46m
London
4:14 am (Local)
Opens in 3h 46m
New York
11:14 pm (Local)
Opens in 10h 16m

Royal Dutch Shell PLC live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.20Gennemsnit: 0.28
Kursticker#Shell
Anvendt margen per 1 aktie4.0% (more info)
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.005 GBP
Minimal kontrakt størrelse10 shares
Anvendt margen per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.005 GBP
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Handel CFD´er på aktier af #Shell med FxPro.

FxPro tilbyder CFD´er på aktier af #Shell og +155 andre virksomheder fra USA, UK, Frankrig og Tyskland). Aktiers CFD´er kan handles på FxPro MT4 platform, med Øjeblikkelige og Markeds Udførelse med fastlagte og flydende spænd, alt efter kontotype. Ved at vælge at handle CFD´er på aktier med FxPro vil du drage fordel af smalle spænd og faste ordre udførelser. Handel aktiers CFD´er med FxPro, som også er kommissionsfrie.

Hvis du har nogen spørgsmål om handel på aktier af Royal Dutch Shell Class B, eller andre virksomheder med FxPro, venligst kontakt vores Kundeservice.

Få #Shell handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart