info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: REGNSKAB & VAULT

Hvordan kan jeg hæve midler, hvis det kort der er blevet brugt til at indbetale midler med, er blevet annulleret eller er udløbet?

Efter annullering af et kort, er banker forpligtet til at tillade begrænset transaktionstyper, herunder refunderinger, almindeligvis for mindst 6 måneder. Du skal derfor hæve midler på det kort du har brugt til at indbetale, også selv om kortet er blevet annulleret. Du vil modtage disse midler på dit nye kort, som er forbundet til den samme bankkonto som dit tidligere annullerede kort.

Hvis bankkontoen, som er linket til kortet, er fuldstændig lukket, vil du være nødt til at sende bevis af kontolukning til vores regnskabsafdeling accounting@fxpro.com
Was This Article Helpful?