info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: REGNSKAB & VAULT

Hvilke valutaer kan jeg bruge til at finansiere min FxPro konto?

Kunder fraFxPro UK Limited kan indbetale med: USD, EUR, GBP, AUD, CHF, JPY og PLN.

Kunder fra FxPro Financial Services Limited kan indbetale med: USD, EUR, GBP, AUD, CHF, JPY, PLN og ZAR. Indbetalinger med RUB er også tilgængelige, dog vil indbetalinger i RUB blive konverteret til valuta tilsvarende til kundens FxPro Wallet (Vault) ved modtagelse.

Kunder fra FxPro Global Markets Limited kan indbetale med: USD, EUR, GBP, CHF, AUD, PLN, ZAR og JPY Indbetalinger med RUB er også tilgængelige, dog vil indbetalinger med RUB blive konverteret til valuta tilsvarende til kundens FxPro Wallet (Vault) ved modtagelse.

Kunder fra FxPro Global Markets MENA Limited kan indbetale med: USD, GBP og EUR. Indbetalinger med AED er også tilgængelige, dog vil midler indbetalt med AED blive konverteret til valuta tilsvarende til Kundes FxPro Wallet ved modtagelse

Venligst bemærk, at hvis du overfører midler med en anden valuta fra din FxPro Wallet, vil dine midler blive konverteret til din Wallet valuta, ved at bruge konverteringssatsen på det pågældende tidspunkt for transaktionen. Af den grund, forslår vi at du åbner din FxPro Wallet i den samme valuta som du indbetaler og hæver med.
Was This Article Helpful?