info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: cTrader Platform

Hvordan bliver cTrader kommissionsgebyrer udregnet

cTrader spænd begynder så lavt som 0 på skalaen, og kommissionen er 4.50 per parti af basisvalutaen af parhandel. Dette bliver opkrævet når du går ind og når du ud af handlen.
Du kan bruge cTrader kommissionsregnemaskinen nederst for at udregne kommission for forskellige handel:
https://www.fxpro.com/trading/calculators/ctrader-commission
As standard, kommissionen er beregnet til $45 per $1million USD handlet.
For eksempel- Hvis du handler 1 parti (100kr.) for EUR/USD, bliver kommissionen €4.50 når du åbner, og når du lukker handelen (€9 i alt).
Metal eksempler- (numre af oz X MP) / 1,000,000 X 45 = Envejs kommission
Was This Article Helpful?