info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: cTrader Platform

Hvordan ved jeg om min cBot fungerer korrekt?

Hvis du kører cBot´er på din cTrader platform, vil du være i stand til at se en liste af tilknyttede cBot´ er i nederste venstre hjørne af diagrammet. En‘Stop’ ikon vil nu komme frem, hvis din cBot kører korrekt.
Hvis du kører cBot´er i 'Automatisk' tab, vil du være i stand til at se en liste af aktive forekomster under hver cBot på cBot listen. En ‘Stop’ ikon vil også komme frem ved siden af kørende forekomster.
Når først din cBot kører, kan du tjekke ‘Journal’ og ‘cBot Log’ tab for at se om systemet rapporterer fejl.
Was This Article Helpful?