info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATFORM

Hvordan opretter jeg en MT4/MT4 Investor adgangskode?

En investor adgangskode gør det muligt for brugeren at se handelsaktivitet, men giver ingen adgang til at åbne/lukke eller ændre nogen handel. Det er hovedsageligt en 'læs kun' adgang.
Når først du er logget ind på platformen med din hovedadgangskode, venligst gå til Værktøjer>Valgmulighederog under 'Server' tab, vælg'Ændre Adgangskode' valgmulighed. Derfra kan du vælge 'Ændre Investor (læs kun) adgangskode'

Ændre Investor
Was This Article Helpful?