info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATFORM

Hvad er MT4 historik center?

Du kan få adgang til historik diagrams data på din MT4 platform gennem Historik Center ved at gå til Værktøjer>Historik Center eller vælg F2.
Mængden af historik data tilgængeligt, er afhængig af den tidsramme du vælger, eftersom der er et maximal antal af bar data tilgængelig for hver tidsramme (ca. 2050 optegnelser) ).
F.eks. hvis du vælger en lille tidsramme (f.eks. 1M) modtager du kun data for en eller to dage.
Du kan downloade mere data, det er dog taget fra metaquotes serveren.
Was This Article Helpful?