info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATFORM

How do I place a new order in MT4?

Der er mange måder at lave en ny øjeblikkelig ordre i MT4 terminalen:

  1. Klik på ‘Ny Ordre’ ikonet på værktøjslinjen
  2. Vælg ‘Ny Ordre’ fra rullemenuen værktøjer
  3. Tryk F9
  4. Højreklik på instrumentet i ‘Marked View’ vinduet og vælg ‘Ny Ordre’
  5. Dobbelt-klik på instrumentet i ‘Marked View’ vinduet
  6. Aktiver et-klik-handel

Fortsæt med en af de ovennævnte valgmuligheder og det valg vil åbne ‘Ordre’ vinduet. Denne vil tillade dig at justere de parametre på den position du er ved at åbne. ‘Symbol’ feltet tillader dig at ændre det instrument og ‘Volume’feltet tillader dig at indstille størrelsen på handlen(parti). Du kan også sætte stop-tab og tag-profit niveauer.
Derefter klikker du ‘Sælg’for at åbne en kort position på det nuværende byde-pris eller ‘Køb’ for at åbne lang position på nuværende spørge-pris.
Was This Article Helpful?