info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: HANDEL & UDFØRELSE

Hvad er flydende spænd?

Flydende spænd ændrer sig i løbet af dagen, alt efter markedets volatilitet og tilgængelig likviditet. De repræsenterer de bedste bud- og spørgepriser, som vi er i stand til at sikre fra vores likviditetsudbyder. br>
Den største fordel ved flydende spænd er, at du modtager de bedste markedspriser på det tidspunkt du handler, hvilket ofte kan være lavere end når man handler med fastlagte spændkontoer. På den anden side, kan flydende spænd udvide sig betydeligt før og efter højt-indflydelsesrige nyhedsannonceringer og ved høj markeds volatilitet.
Was This Article Helpful?