info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: HANDEL & UDFØRELSE

Hvad er forskellen mellem Markeds- og Øjeblikkelig udførsel?

Med Øjeblikkelig udførsel vil din ordre blive udført til den anmodet pris eller du vil modtage en nyvurdering.

Med Markedsudførsel vil din ordre blive udført med den tilgængelige markedspris på det tidspunkt for VWAP (Volume Vejet Gennemsnits Pris)

Vi tilbyder MT4, MT5 og cTrader kontoer med Markedsudførsel, og MT4 og MT4 Fastlagte Spænd kontoer med Øjeblikkelig udførsel.

Dog venligst bemærk, at med ventende ordre er udførslen den samme uanset kontotype (alle stop ordre er udført med 'marked udførsel' og alle begræns ordre bliver udført med 'begræns udførsel'.

Du finder mere information om ordre udførsel på vores hjemmeside:

https://www.fxpro.com/mt4-order-execution
Was This Article Helpful?